Filets d'orada al forn amb escamarlans

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pelem, netegem i tallem la patata a rodanxes fines. Tallem la ceba.
Posem al fons d’una safata de forn una capa amb la ceba tallada, la patata a rodanxes fines i el tomàquet ratllat.
Sobre hi posem els dos filets d’orada nets, salpebrats i ho ruixem amb l’oli.
Escalfem el forn a 180ºC i un cop calent hi posem el peix. Mentre, saltem els escamarlans en una paella amb una mica d’oli.
Un cop cuits, hi tirem el vi blanc i ho deixem reduir 2 minuts. Els reservem.
Quan el peix ha canviat de color, tirem a la safata del forn el líquid de vi i els escamarlans.
Deixem coure uns 15 minuts més.
Ja es pot servir el plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se