Postres de mango

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el mango i posa els trossos en un processador d'aliments i fes un puré.
Posa la crema en un bol i bat amb una batedora elèctrica fins que la crema batuda sigui ben ferma.
Incorpora suaument el sucre i la vainilla.
Barreja la crema batuda amb el mascarpone.
En un got, posa una capa de la barreja de mascarpone, seguidament una capa de puré de mango i al final acaba amb una altra capa de crema amb mascarpone.
Refrigera i en servir decora amb unes fulles de menta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se