Postres de mango

Ingredients

  • 2 mangos grans ben madurs
  • 10 cl de crema ben freda
  • 50 grams de sucre
  • 2 culleradetes d'extracte de vainilla
  • 200 grams de mascarpone

4 racions

Elaboració

Talla el mango i posa els trossos en un processador d'aliments i fes un puré.
Posa la crema en un bol i bat amb una batedora elèctrica fins que la crema batuda sigui ben ferma.
Incorpora suaument el sucre i la vainilla.
Barreja la crema batuda amb el mascarpone.
En un got, posa una capa de la barreja de mascarpone, seguidament una capa de puré de mango i al final acaba amb una altra capa de crema amb mascarpone.
Refrigera i en servir decora amb unes fulles de menta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2538 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: