Pollastre amb Mango

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de pits de pollastre
  • 1 gra d'all
  • 1 tros de Gingebre fresc
  • 1 Xile, vermell
  • 1 pebrot vermell
  • 4 cebes de primavera
  • 200 grams de tirabecs o mongeta verda
  • 100 grams de panotxes de blat de moro, minis
  • 1 mango gran, madur
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 cullerada de salsa de soja clara
  • 3 cullerades de vinagre d'arròs o xerès sec
  • 1 culleradeta d’oli de sèsam
  • Una mica de sal i pebre

4 racions

Elaboració

Talla el pollastre a tires fines i col·loca en un bol.
Pica el gra d'all, ratlla el tros de gingebre i talla ben fi el bitxo Xile sense llavors, i finalment agrega tot al pollastre. Remena bé i reserva.
Renta el pebrot vermell, neteja de llavors i talla en tires fines.
Talla les cebes tendres en cèrcols fins i els tirabecs o mongetes en diagonal.
Escorre el blat de moro mini i talla en dos trossos.
Pela el mango i talla a trossos grans.Escalfa l'oli en un wok i fregeix la carn marinada per tots els costats, a continuació, introdueixi les tires de pebrot per cuinar tot junt, cuina a foc lent uns 5 minuts.
Ara afegeix la ceba tendra, els tirabecs i les panotxes de blat de moro.
Després d'uns minuts, afegeix la salsa de soja, el vi d'arròs o xerès i l’oli de sèsam al wok.
Deixa coure a foc lent durant 1 minut i agrega finalment, els trossos de mango i deixa que s'escalfin.
Es pot servir com acompanyament, arròs o fideus xinesos


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1018 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!