Pegellides a la planxa o brasa

Categoria:
Típica de: Espanya → Illes Canaries
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una planxa (si podem millor a la brasa), hi posem un rajolí d'oli d'oliva, i les pegellides amb la petxina cap a sota.
A part en una liquadora o batedora, hi posem el manat de coriandre, un raig de suc d'una llimona, comí, sal, els grans d'all i oli d'oliva, processar, quan les pegellides comencin a bullir , uns 5 minuts.
Cobrir-les amb el preparat, deixar coure molt ràpid i menjar-les.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se