Cuixes d'ànec a la graella amb patata papillota i allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Dos plats plans grans
Una safata plana pel forn
Un morter amb la seva ma
Un full de paper d'alumini
Una salsera per l'allioli

Elaboració

Primerament, fem la patata a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop cuita, la reservem embolicada.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet fi fem uns talls a les cuixes perquè es coguin millor les salpebrem, hi afegim un polsim d'herbes provençals i les posem a coure a la graella tot donant-hi unes voltes de tant en tant, fins que estiguin cuites al nostre gust.
En el moment de servir-ho a taula, fiquem una cuixa d'ànec en el centre del plat, i a la part de baix, posem mitja patata espolsada amb: sal: pebre vermell i un bon raig d'oli, i ja ho podrem servir a taula acompanyat d'una salsera amb allioli per qui se'n vulgui posar.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se