Nius de patata amb foie, ou fregit i pernil serrà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem, pelem les patates i les ratllem amb un ratllador.
Col.lquem les patates en un dels coladors i premem amb l'altre.
Fregim les patates ratllades, en l'oli ben calent.
Les deixem refredar una mica al niu de patata i les treiem del motllo i fem així amb els restants.
Fregim els ous i els escorrem bé perquè no agafin excessiu oli.
Tallem en llenques fines el foie.
Col.loquem al plat un niu de patates ratllades, a sobre el foie i sobre aquest l'ou fregit, al costat el tall de pernil.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se