Patates al curri, amb ous i espinacs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les patates, i talla a rodanxes fines.
Escalfa el curri en una àmplia paella sense greix.
Agrega els tomàquets i la llet de coco, porta a ebullició, abaixa el foc, afegeix les patates, i el oeleksambal, assaona amb sal i cobreix, cuina a foc lent, aproximadament uns 18 minuts.
Afegeix els espinacs i barreja bé.
Amb una cullera forma quatre profunditats, i deixa lliscar els ous individualment.
Tapa i deixar reposar uns 10 minuts o fins que quallin.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se