Ortigues de mar arrebossades

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Traiem, ortiga a ortiga, totes les pedres, cargols de mar, algues,… que poguin tindre.
Després, les posem en una safata i hi posem aigua, sal i un bon raig de vinagre i les esbaldim bé.
Les traiem amb les mans i les deixem en un altra safata.
Tirem l'aigua de la primera safata que veurem que ha quedat bruta i bavosa.
Repetim l'operació un parell de vegades (tampoc convé remenar massa les ortigues ja que es desfan).
Una vegada netes les escorrerem bé.
Tirem farina i una mica de sal en un plat.
En una paella escalfem oli d'oliva.
Anem arrebossant una a una i passant-les per l'oli però poc.
El truc és fregir quatre o cinc cada vegada ja que així les traiem de seguida i no es cremen.
Les anem deixant en paper absorbent per treure l'excés de greix.
Una vegada fregides totes, les col.loquem en un plat i a la taula, amb una mica de maionesa amb algues.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se