Ortigues de mar arrebossades

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes 10 ortigues de mar
  • Farina de blat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Vinagre
  • Maionesa casolana
  • Algues
  • Aigua

1 racions

Elaboració

Traiem, ortiga a ortiga, totes les pedres, cargols de mar, algues,… que poguin tindre.
Després, les posem en una safata i hi posem aigua, sal i un bon raig de vinagre i les esbaldim bé.
Les traiem amb les mans i les deixem en un altra safata.
Tirem l'aigua de la primera safata que veurem que ha quedat bruta i bavosa.
Repetim l'operació un parell de vegades (tampoc convé remenar massa les ortigues ja que es desfan).
Una vegada netes les escorrerem bé.
Tirem farina i una mica de sal en un plat.
En una paella escalfem oli d'oliva.
Anem arrebossant una a una i passant-les per l'oli però poc.
El truc és fregir quatre o cinc cada vegada ja que així les traiem de seguida i no es cremen.
Les anem deixant en paper absorbent per treure l'excés de greix.
Una vegada fregides totes, les col.loquem en un plat i a la taula, amb una mica de maionesa amb algues.

30min


Recepta de cuina de Ortigues de mar arrebossades
Ortigues de mar arrebossades.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2347 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: