Cocotxes de bacallà arrebossades amb persillé
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 24 cocotxes de bacallà dessalades
- Persillé (ho podeu trobar a les meves receptes)
- Quatre ous batuts
- Farina
- Oli d'oliva
- 200 grams de pa ratllat
- Sis alls ratllats
- Julivert picolat
- Una culleradeta de pebre vermell dolç
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana metal·lica
Una safata plana de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Paper de cuina
Elaboració
Un cop dessalades les cocotxes, les eixuguem amb el paper de cuina, les passem per farina i ou batut, tot seguit les arrebossem amb la persillé, i les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que són daurades.
Tot seguit, les fiquem en una safata amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i ja les podrem ficar a la safata de porcellana ben ordenades, i servirles a taula per fer l'aperitiu.
1h
Etiquetes:
Cuina de primavera La meva cuina del bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1692 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.