Patates arrebossades a la romana

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit patates grosses
  • Sal
  • Farina
  • Quatre ous batuts
  • Aigua

8 racions

Utensilis

Una paella gran
Un bol gran de vidre
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata rectangular gran de porcellana
Una cassola metàl·lica fonda
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, posem a coure les patates amb pell amb aigua i sal.
Quan veiem que ja estan mig cuites, les traiem, les deixem refredar una mica, i les tallem en rodanxes d'un dit de gruix, les enfarinem, les passem per l'ou batut, i les fregim fins que veiem que estan daurades, i les fiquem damunt una safata amb paper de cuina.
Seguidament, les fiquem ben ordenades en una safata de porcellana, i ja les tenim llestes per servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, tant pot servir com a aperitiu, com per a guarnició.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!