Raves de calamar arrebossades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre calamars de mida gran
  • Farina
  • Quatre ous batuts
  • Pa ratllat
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Una safata gran de porcellana blanca
Una paella fonda
Una aranya de filferro
Un bol gran de vidre
Una safata plana metal·lica
un atuell de plàstic fondo
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, netegem els calamars i reservem les potes i les aletes per un altre plat que vulguem fer, en el congelador.
Un cop nets els calamars, els tallem a lo llarg, en tires d'un dit d'ample i cinc de llarg.
Tot seguit, els passem per farina, ou batut, pa ratllat i els fregim amb oli d'oliva fins que les raves són daurades i ja les podrem ficar a la safata de porcellana i servir-les a taula per fer l'aperitiu.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3664 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: