Risotto de botifarra i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Un parell d'hores abans de començar a cuinar posem els bolets secs en remull.
Tallem la ceba ben petita i els xampinyons ben nets a làmines primes.
Escorrem els camasecs i els rentem bé per si queda una mica de terra.
Posem una mica d'oli d'oliva en una cassola i fem enrossir la ceba durant 2-3 minuts a foc mig.
Hi afegim la botifarra esmicolada.
Quan la botifarra sigui daurada, hi afegim els bolets i ho deixem que vagin agafant el gust del sofregit i s'evapori l'aigua que deixen anar.
Hi afegim l'arròs i ho coem a foc mig-alt durant uns 3 minuts, sempre remenant amb cura.
Tot seguit, ho banyem amb el vi blanc i deixem que evapori l'alcohol.
Anem afegint el brou ben calent a poc a poc i continuem la cocció durant uns 18 minuts (a foc mig, sense deixar de remenar i afegint brou cada cop que l'arròs hagi consumit el brou de la cassola). Rectifiquem de sal si cal.
Hi afegim una nou de mantega i el parmesà ratllat.
Anem remenant fins que la mantega i el formatge es desfacin.
Apaguem el foc i deixem reposar l'arròs un parell de minuts abans de servir-lo.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se