Tàrtar de llobarro

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a l'acompanyament:

4 racions

Elaboració

Amaniment del tàrtar:

En dos bols de vidre, un sobre l'altre sobre un fons de gel picat, per mantenir la temperatura, posem el suc de llimona, la mostassa, la maionesa i hi aboquem lentament l'oli d'oliva com si volguéssim fer una maionesa amb varetes manuals.
Piquem les tàperes, el cogombre i l'ou dur.
Un cop lligada la salsa, afegim les tàperes picades, els cogombres picats, l'ou picat, el julivert picat, les escal.lònies picades i una cullerada de soja.
Ho barregem tot perquè quedi homogeni.
Piquem el llobarro a trossets, amb un ganivet i una forquilla.
Ho afegim al bol amb la resta d'ingredients. Remenem i, alhora, ho anem aixafant, fins que ens quedi una pasta homogènia. La reservem.

Per acabar:

Omplim varis motlles amb la pasta homogènia, que hem fet.
Posem els motlles al plat, els desmotllem amb cura.
Podem acomanyar els petits tàrtars amb torradetes , cibulet,…

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se