Tàrtar de llobarro
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 500 g de Llobarro net d'espines i pell
- 3 Escallònies picades
- 2 Cullerades de tàperes
- 1 Cogombre en vinagre
- Una mica de julivert
- 2 Rovells d'ou o dues cullerades de maionesa
- 2 Ous durs
- 2 c/c de Mostassa de Dijon
- 1 Rajolí de salsa de soja
- Suc d'una llimona i mitja
- 4 c/s d'Oli d'oliva
- Sal i pebre
Per a l'acompanyament:
- 8 Torrades
- Una mica de cibulet
4 racions
Elaboració
Amaniment del tàrtar:
En dos bols de vidre, un sobre l'altre sobre un fons de gel picat, per mantenir la temperatura, posem el suc de llimona, la mostassa, la maionesa i hi aboquem lentament l'oli d'oliva com si volguéssim fer una maionesa amb varetes manuals.
Piquem les tàperes, el cogombre i l'ou dur.
Un cop lligada la salsa, afegim les tàperes picades, els cogombres picats, l'ou picat, el julivert picat, les escal.lònies picades i una cullerada de soja.
Ho barregem tot perquè quedi homogeni.
Piquem el llobarro a trossets, amb un ganivet i una forquilla.
Ho afegim al bol amb la resta d'ingredients. Remenem i, alhora, ho anem aixafant, fins que ens quedi una pasta homogènia. La reservem.
Per acabar:
Omplim varis motlles amb la pasta homogènia, que hem fet.
Posem els motlles al plat, els desmotllem amb cura.
Podem acomanyar els petits tàrtars amb torradetes , cibulet,…
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1613 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.