Tàrtar de llobarro

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de Llobarro net d'espines i pell
  • 3 Escallònies picades
  • 2 Cullerades de tàperes
  • 1 Cogombre en vinagre
  • Una mica de julivert
  • 2 Rovells d'ou o dues cullerades de maionesa
  • 2 Ous durs
  • 2 c/c de Mostassa de Dijon
  • 1 Rajolí de salsa de soja
  • Suc d'una llimona i mitja
  • 4 c/s d'Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Per a l'acompanyament:

  • 8 Torrades
  • Una mica de cibulet

4 racions

Elaboració

Amaniment del tàrtar:

En dos bols de vidre, un sobre l'altre sobre un fons de gel picat, per mantenir la temperatura, posem el suc de llimona, la mostassa, la maionesa i hi aboquem lentament l'oli d'oliva com si volguéssim fer una maionesa amb varetes manuals.
Piquem les tàperes, el cogombre i l'ou dur.
Un cop lligada la salsa, afegim les tàperes picades, els cogombres picats, l'ou picat, el julivert picat, les escal.lònies picades i una cullerada de soja.
Ho barregem tot perquè quedi homogeni.
Piquem el llobarro a trossets, amb un ganivet i una forquilla.
Ho afegim al bol amb la resta d'ingredients. Remenem i, alhora, ho anem aixafant, fins que ens quedi una pasta homogènia. La reservem.

Per acabar:

Omplim varis motlles amb la pasta homogènia, que hem fet.
Posem els motlles al plat, els desmotllem amb cura.
Podem acomanyar els petits tàrtars amb torradetes , cibulet,…

30min


Recepta de cuina de Tàrtar de llobarro
Tàrtar de llobarro.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1613 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: