Filet de llobarro escabetxat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre llobarros de ració(300 grams aproximadament)
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina
  • Un brot de farigola
  • Un brot de romaní
  • Dues fulles de llorer
  • Quatre alls pelats aixafats
  • Una cullerada de pebre vermell dolç
  • Un got de vi blanc
  • Mig got de vinagre blanc
  • Una ceba tallada a juliana
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Una pastanaga pelada tallada a rodelles fines

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva fregim: la ceba tallada a juliana, les rodelles de pastanaga, els alls aixafats, les fulles de llorer, el brot de farigola, el brot de romaní, i els grans de pebre negre.
Quan tot el conjunt és mig fregit, afegim una cullerada sopera de pebre vermell dolç, i abans que es cremi, afegim el vinagre i el vi blanc.
Quan ja ha evaporat una mica, afegim un got d'aigua i deixem que arrenqui el bull.
A part, en una paella amb oli d'oliva fregirem els llobarros nets i filetejats en dues meitas, salpebrats i enfarinats un minut per cada cara, i els reservem a la safata amb paper de cuina per treure l'excés d'oli.
Tot seguit, quan l'escabetx ja ha bullit una estona, corregim de sal i tot seguit afegim els filets de llobarro i deixem que s'acabin de coure cinc minuts, i ja els tenim llestos per treure a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1356 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: