Llobarro al forn sobre llit d'escalivada amb ganyims

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un llobarro de ració de 330 grams aproximadament
  • Escalivada amb ganyims (la trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc

1 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Un plat gran de porcellana blanca
Una espàtula plana fina
Un setrill

Elaboració

Primerament, fem l'escalivada amb ganyims com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, escatem el llobarro, tallem el cap i amb l'ajud d'un ganivet filetejador en fem dos filets tallats a lo llarg.
Tot seguit, fiquem els dos filets a la safata plana, els salpebrem, els reguem amb vi blanc i oli d'oliva, i els fiquem en el forn a 180º, uns vuit minuts fins que veiem que ja són cuits.
Seguidament, fem un llit amb l'escalivada en el centre del plat, fiquem els dos filets de llobarro al damunt i amb el setril afegim un rajolí d'oli, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants llobarros com començals seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1718 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: