Turbot a la planxa amb patata al caliu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Posem una planxa al foc, amb una mica d’oli.
Rentem el peix i l’eixuguem amb paper de cuina, el salpebrem i tirem una mica de suc de llimona.
Quan l’oli està calent posem el peix a la planxa i el deixem fer uns 10 minuts per cada costat, encara que el temps dependrà del gruix del peix que fem sencer.
De tant en tant punxem una mica el peix per veure si està fet.
Una vegada fet el retirem de la planxa.
El posem en un plat i l’acompanyem amb mitja patata al caliu que tenim feta i hem escalfat al microones i un tall de llimona.
Servim el peix amb un rajolí d’un bon oli.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se