Turbot a la planxa amb patata al caliu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Turbot gran de piscifactoría d’uns 350 – 400 g que a la peixateria ens netegen de vísceres sense treure el cap
  • Oli d’oliva verge extra.
  • Sal
  • Pebre
  • 1 Llimona.
  • 1/2 Patata al caliu

1 racions

Elaboració

Posem una planxa al foc, amb una mica d’oli.
Rentem el peix i l’eixuguem amb paper de cuina, el salpebrem i tirem una mica de suc de llimona.
Quan l’oli està calent posem el peix a la planxa i el deixem fer uns 10 minuts per cada costat, encara que el temps dependrà del gruix del peix que fem sencer.
De tant en tant punxem una mica el peix per veure si està fet.
Una vegada fet el retirem de la planxa.
El posem en un plat i l’acompanyem amb mitja patata al caliu que tenim feta i hem escalfat al microones i un tall de llimona.
Servim el peix amb un rajolí d’un bon oli.

30min


Recepta de cuina de Turbot a la planxa amb patata al caliu

Turbot a la planxa amb patata al caliu.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: