Turbot a la planxa amb patata al caliu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Turbot gran de piscifactoría d’uns 350 – 400 g que a la peixateria ens netegen de vísceres sense treure el cap
  • Oli d’oliva verge extra.
  • Sal
  • Pebre
  • 1 Llimona.
  • 1/2 Patata al caliu

1 racions

Elaboració

Posem una planxa al foc, amb una mica d’oli.
Rentem el peix i l’eixuguem amb paper de cuina, el salpebrem i tirem una mica de suc de llimona.
Quan l’oli està calent posem el peix a la planxa i el deixem fer uns 10 minuts per cada costat, encara que el temps dependrà del gruix del peix que fem sencer.
De tant en tant punxem una mica el peix per veure si està fet.
Una vegada fet el retirem de la planxa.
El posem en un plat i l’acompanyem amb mitja patata al caliu que tenim feta i hem escalfat al microones i un tall de llimona.
Servim el peix amb un rajolí d’un bon oli.

30min


Recepta de cuina de Turbot a la planxa amb patata al caliu

Turbot a la planxa amb patata al caliu.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5166 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: