Tallarines amb cloïsses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per començar, posem les cloïsses en un bol amb aigua i sal i les deixem reposar durant una hora a la nevera.
Mentre, posem en un cassó l'aigua, la sal, el llorer, el bitxo i un gra d'all i ho deixem coure. Quan arrenqui el bull, hi afegim les tallarines. les deixem coure uns 8 minuts. Després les escorrem i reservem.
A continuació, en una paella amb oli ben calent sofregim uns quants alls laminats i un bitxo. Quan estiguin dauradets, hi afegim les cloïsses i el vi blanc. Ho deixem coure un parell de minuts. Hi posem les tallarines, rectifiquem de sal i pebre, ho remenem bé i ho retirem del foc.
I ja per acabar, emplatem les talarines amb les cloïsses i guarnim el plat amb una mica de julivert picat.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se