Tallarines amb cloïsses

Ingredients

  • 400 g de Tallarines
  • 400 g de Cloïsses
  • 1/2 Copa de vi blanc
  • 4 Alls
  • 1 Bitxo petit
  • Llorer
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal
  • Julivert picat

4 racions

Elaboració

Per començar, posem les cloïsses en un bol amb aigua i sal i les deixem reposar durant una hora a la nevera.
Mentre, posem en un cassó l'aigua, la sal, el llorer, el bitxo i un gra d'all i ho deixem coure. Quan arrenqui el bull, hi afegim les tallarines. les deixem coure uns 8 minuts. Després les escorrem i reservem.
A continuació, en una paella amb oli ben calent sofregim uns quants alls laminats i un bitxo. Quan estiguin dauradets, hi afegim les cloïsses i el vi blanc. Ho deixem coure un parell de minuts. Hi posem les tallarines, rectifiquem de sal i pebre, ho remenem bé i ho retirem del foc.
I ja per acabar, emplatem les talarines amb les cloïsses i guarnim el plat amb una mica de julivert picat.

15min


Recepta de cuina de Tallarines  amb cloïsses

Tallarines amb cloïsses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2239 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: