Coulis de cireres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un estri per treure els pinyols de les cireres
Un cassó gran
Una espàtula plana de plàstic
Una batedora elèctrica
Un colador fi
Un atuell amb tapa per guardar el coulis un cop fet

Elaboració

Primerament, amb l'estri per treure els pinyols, buidem les cireres i les posem en un cassó amb un dit d'aigua i el sucre a foc baix i deixem que vagi coent-se fins que les cireres ja són ben toves, i tot seguit passem la batedora elèctrica i les passem amb una espàtula de plàstic per un colador fi, i les guardem en un atuell amb tapa a la nevera, fins que ens faci falta.

45min

Notes

Si ja no és temps de cireres, també ho podem fer amb cireres congelades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se