Coulis de cireres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de cireres
  • Dues cullerades soperes de sucre
  • Aigua

10 racions

Utensilis

Un estri per treure els pinyols de les cireres
Un cassó gran
Una espàtula plana de plàstic
Una batedora elèctrica
Un colador fi
Un atuell amb tapa per guardar el coulis un cop fet

Elaboració

Primerament, amb l'estri per treure els pinyols, buidem les cireres i les posem en un cassó amb un dit d'aigua i el sucre a foc baix i deixem que vagi coent-se fins que les cireres ja són ben toves, i tot seguit passem la batedora elèctrica i les passem amb una espàtula de plàstic per un colador fi, i les guardem en un atuell amb tapa a la nevera, fins que ens faci falta.

45min

Notes

Si ja no és temps de cireres, també ho podem fer amb cireres congelades.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3289 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: