Coulis de cireres
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de cireres
- Dues cullerades soperes de sucre
- Aigua
10 racions
Utensilis
Un estri per treure els pinyols de les cireres
Un cassó gran
Una espàtula plana de plàstic
Una batedora elèctrica
Un colador fi
Un atuell amb tapa per guardar el coulis un cop fet
Elaboració
Primerament, amb l'estri per treure els pinyols, buidem les cireres i les posem en un cassó amb un dit d'aigua i el sucre a foc baix i deixem que vagi coent-se fins que les cireres ja són ben toves, i tot seguit passem la batedora elèctrica i les passem amb una espàtula de plàstic per un colador fi, i les guardem en un atuell amb tapa a la nevera, fins que ens faci falta.
45min
Notes
Si ja no és temps de cireres, també ho podem fer amb cireres congelades.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels coulisos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3067 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.