Corvina en escabetx

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem la corvina, Un cop neta, la tallem en trossos i l'eixuguem .
La condimentem amb sal, pebre, arrebossem els trossos en farina i la fregim en oli, daurant-la tot just.
Després posem en una cassola la ceba tallada en llesques fines, posem sobre la ceba els trossos de corvina fregits, hi afegim les pastanagues a rodanxes fines, els tomàquets a rodanxes, l'all en làmines , farigola, julivert picat, llorer, pebre en gra , sal , oli i vinagre. Tapem la cassola i ho deixem bullir a foc lent fins que el peix i les verdures estiguin tendres. Emplatem un tros de corvina per persona amb un ou dur partit , alls, pebre en gra, rodanxes de pastanaga i una mica de ceba.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se