Corvina en escabetx

Ingredients

  • 1 Corvina d'uns 800 g
  • 1 Ou dur
  • 1/2 Tassa d'oli
  • Sal
  • Pebre en gra
  • 1 Ceba
  • 2 Pastanagues
  • 2 Tomàquets
  • 2 Alls
  • 1 Got de vi blanc
  • Rodanxes de llimona
  • 1/2 Tassa de vinagre
  • Llorer
  • Farigola
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Rentem la corvina, Un cop neta, la tallem en trossos i l'eixuguem .
La condimentem amb sal, pebre, arrebossem els trossos en farina i la fregim en oli, daurant-la tot just.
Després posem en una cassola la ceba tallada en llesques fines, posem sobre la ceba els trossos de corvina fregits, hi afegim les pastanagues a rodanxes fines, els tomàquets a rodanxes, l'all en làmines , farigola, julivert picat, llorer, pebre en gra , sal , oli i vinagre. Tapem la cassola i ho deixem bullir a foc lent fins que el peix i les verdures estiguin tendres. Emplatem un tros de corvina per persona amb un ou dur partit , alls, pebre en gra, rodanxes de pastanaga i una mica de ceba.

25min


Recepta de cuina de Corvina en escabetx

Corvina en escabetx.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

807 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!