Pollastre macerat acompanyat de patates arrebossades de galeta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Es parteix el pit de pollastre per la meitat de pla, o de la mida que us agradi a vosaltres.
Es posa en un vol i es tira pel damunt la sal, el pebre, el suc de llimona i un raig d'oli, i es deixa unes hores a masera.
Es passe per la farina i es fregeix.
Es bullen les patates tallades de mida allargada una mica dobles.
Quan estan cuites es passen per l'ou i la galeta, i es fregeixen.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se