Pollastre macerat acompanyat de patates arrebossades de galeta

Ingredients

  • 1 pit de pollastre
  • 1 patata
  • 12 galetes maries
  • 2 ous
  • 1 llimona
  • pebre negre
  • sal
  • oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Es parteix el pit de pollastre per la meitat de pla, o de la mida que us agradi a vosaltres.
Es posa en un vol i es tira pel damunt la sal, el pebre, el suc de llimona i un raig d'oli, i es deixa unes hores a masera.
Es passe per la farina i es fregeix.
Es bullen les patates tallades de mida allargada una mica dobles.
Quan estan cuites es passen per l'ou i la galeta, i es fregeixen.

15min


Recepta de cuina de Pollastre macerat acompanyat de patates arrebossades de galeta
Les cireres només hi son de decoració.
per Rosa Huguet Ferrate

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2011 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: