Pollastre amb suc amb i albergínia
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 1 pollastre
- 2 albergínies
- 50 gr.d' ametlles torrades
- 3 alls
- 1 tomaca
- Julivert
- Pebre varmell dolç
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
Es posa oli a la cassola i s'hi posa el pollastre, salat, fins que és ros.
A part, s'escaliven els alls i la tomaca.
Es fa una picada amb les ametlles, els alls, la tomaca, el julivert i el pebre vermell.
Es deixata amb aigua i es tira a la cassola.
S'hi posa l'alberginia a talls i es cou.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3096 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.