Pollastre amb suc amb i albergínia

Ingredients

  • 1 pollastre
  • 2 albergínies
  • 50 gr.d' ametlles torrades
  • 3 alls
  • 1 tomaca
  • Julivert
  • Pebre varmell dolç
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Es posa oli a la cassola i s'hi posa el pollastre, salat, fins que és ros.
A part, s'escaliven els alls i la tomaca.
Es fa una picada amb les ametlles, els alls, la tomaca, el julivert i el pebre vermell.
Es deixata amb aigua i es tira a la cassola.
S'hi posa l'alberginia a talls i es cou.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1338 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!