Pollastre amb suc amb i albergĂ­nia

Categoria:
EstaciĂł:        

ValoraciĂł: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 pollastre
  • 2 albergĂ­nies
  • 50 gr.d' ametlles torrades
  • 3 alls
  • 1 tomaca
  • Julivert
  • Pebre varmell dolç
  • Oli
  • Sal

4 racions

ElaboraciĂł

Es posa oli a la cassola i s'hi posa el pollastre, salat, fins que ĂŠs ros.
A part, s'escaliven els alls i la tomaca.
Es fa una picada amb les ametlles, els alls, la tomaca, el julivert i el pebre vermell.
Es deixata amb aigua i es tira a la cassola.
S'hi posa l'alberginia a talls i es cou.

1h


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pollastre amb suc amb i albergĂ­nia

Enllaça aquesta recepta:

1281 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!