Bunyols dolços de patata

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 g de patates
  • 50 g de farina
  • 1 ou
  • 100 cl de llet (un dit de llet en un got)
  • Sucre
  • Sal
  • Oli

10 racions

Elaboració

Es bullen les patates al punt de sal.
Es trinxa la patata amb forquilla o amb passapuré, si tira l'ou, la llet i la farina, i es barreja tot.
Es posa l'oli a escalfar en una paella, s'agafa la pasta amb una cullera i es posa a la paella, quan la pasta es cuita es retira i es posa damunt de paper absorbent, i s'espolsa amb al sucre.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4018 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: