Xirles picants

Ingredients

  • 500 gr. de xirles
  • 50 gr. de farina
  • Aigua
  • Oli
  • Pebre negra

3 racions

Elaboració

Es posen les xirles soles sense aigua en una cassola fonda fins que estiguin obertes.
Un cop obertes es tira la farina escampada pel damunt com si es tires sal, el pebre negre i l'aigua, i es remena.
Es deixa coure una mica fins que el suc comença a espessir-se.
I ja estan apunt per servir.

15min

Notes

Es pot servir amb un bon vermut
Es serveixen calentes.


Recepta de cuina de Xirles picants

Cassoleta de xirles

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2090 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: