Crema dolça amarga de taronja

Ingredients

  • 1 litre de suc de taronja
  • 4 cullerades de sucre (uns 65 g.)
  • 3 cullerades de mido (uns 20 g.)

4 racions

Elaboració

S'espremem el suc de les taronges.
Es posen tots el ingredients en un vol i es passen pel minipimer, es pose un casó al foc amb tots els ingredients, i quan comença a espessir es treu del foc.
Es serveix fred en copes.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2349 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amiga Rosa:
Mira si el títol de la recepta sonaria millor si es diria "de taronja amarga"
Amb una forta abraçada. Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: