Arròs de tros amb bacallà

Ingredients

  • 250g de bacallà (una mica dessalat)
  • 2 tasses d'arròs
  • 1 patata de mida mitjana
  • 6 grans d'alls
  • Oli

2 racions

Elaboració

Es dessala una mica el bacallà (al gust de cada un) i es fa a bocinets.
Es tallen les patates mida ensaladilla.
Mentrestant es posa oli en una cassola i hi afegim els alls tallats a làmines perquè l'oli agafi gust.
Quan ha agafat el gust de l'all, s'afegeix l'aigua, i quan l'aigua bull si tira l'arròs, les patates i el bacallà. Deixem a foc normal fins que l'arròs és cuit.

25min

Notes

Si us agrada també es pot menjar freda,


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3084 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Antonieta Llaurado Llort diu:
Ummmmm te molt bona pinta....

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: