Galets farcits de rabassoles amb crema de ceps i formatge parmesà ratllat

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

3 racions

Elaboració

Tallem la ceba ben petita i la sofregim, en una paella amb una mica d'oli.
Hi afegim les pastanagues ratllades.
Hi afegim la carn i ho continuem sofregint tot.
Hi tirem el vi i deixem que redueixi.
Piquem les rabassoles deshidratades amb l'ajuda d'un molinet i les incorporem a la carn.
Hi posem 100 cl de salsa de ceps i ho deixem reduir fins que la massa quedi ben lligada.
Rectifiquem de sal i deixem refredar.
Bullim els galets fins deixar-los al dente.
Els colem i refresquem en aigua freda.
Els tornem a colar i els omplim amb l'ajuda d'una màniga pastissera i els anem col.locant en una safata de forn.
Posem formatge parmesà ratllat en els galets farcits.
Ho posem a gratinar amb el forn preescalfat a 180 graus.
Ho servim calent amb una mica de cibulet ben picat per sobre.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se