Galets farcits de rabassoles amb crema de ceps i formatge parmesà ratllat
Ingredients
- Uns 24 galets grans (entre 6 i 8 per persona)
- 450 g de Carn de porc i vedella barrejada.
- 1 Ceba de Figueres
- 2 Pastanagues.
- 1 Rajolí de vi blanc.
- 30 g de rabassoles per deshidratar
- Formatge parmesà ratllat
- Oli d'oliva
- Sal
- Salsa de ceps casolana
- Cibulet
Elaboració
Tallem la ceba ben petita i la sofregim, en una paella amb una mica d'oli.
Hi afegim les pastanagues ratllades.
Hi afegim la carn i ho continuem sofregint tot.
Hi tirem el vi i deixem que redueixi.
Piquem les rabassoles deshidratades amb l'ajuda d'un molinet i les incorporem a la carn.
Hi posem 100 cl de salsa de ceps i ho deixem reduir fins que la massa quedi ben lligada.
Rectifiquem de sal i deixem refredar.
Bullim els galets fins deixar-los al dente.
Els colem i refresquem en aigua freda.
Els tornem a colar i els omplim amb l'ajuda d'una màniga pastissera i els anem col.locant en una safata de forn.
Posem formatge parmesà ratllat en els galets farcits.
Ho posem a gratinar amb el forn preescalfat a 180 graus.
Ho servim calent amb una mica de cibulet ben picat per sobre.
Comparteix aquesta recepta: