Galets farcits de rabassoles amb crema de ceps i formatge parmesà ratllat

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns 24 galets grans (entre 6 i 8 per persona)
  • 450 g de Carn de porc i vedella barrejada.
  • 1 Ceba de Figueres
  • 2 Pastanagues.
  • 1 Rajolí de vi blanc.
  • 30 g de rabassoles per deshidratar
  • Formatge parmesà ratllat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Salsa de ceps casolana
  • Cibulet

3 racions

Elaboració

Tallem la ceba ben petita i la sofregim, en una paella amb una mica d'oli.
Hi afegim les pastanagues ratllades.
Hi afegim la carn i ho continuem sofregint tot.
Hi tirem el vi i deixem que redueixi.
Piquem les rabassoles deshidratades amb l'ajuda d'un molinet i les incorporem a la carn.
Hi posem 100 cl de salsa de ceps i ho deixem reduir fins que la massa quedi ben lligada.
Rectifiquem de sal i deixem refredar.
Bullim els galets fins deixar-los al dente.
Els colem i refresquem en aigua freda.
Els tornem a colar i els omplim amb l'ajuda d'una màniga pastissera i els anem col.locant en una safata de forn.
Posem formatge parmesà ratllat en els galets farcits.
Ho posem a gratinar amb el forn preescalfat a 180 graus.
Ho servim calent amb una mica de cibulet ben picat per sobre.

40min


Recepta de cuina de Galets farcits de rabassoles amb crema de ceps i formatge parmesà ratllat

Galets farcits de rabassoles amb crema de ceps i formatge parmesà ratllat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2123 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: