Crema lleugera de bimi amb llet de coco i ou potxé

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfem l'oli i tirem el porro tallat petitet, esperem 2 minuts i afegim el bimi a trossets petits, esperem 5 minuts i afegim el brou vegetal o l'aigua i el deixem al dente.
Colem i triturem o passem pel xino, afegim la llet de coco, salpebrem.
Agafem un ou, li treiem la closca i el fiquem en un farcellet fet de paper film, el deixem a l'agua bullin durant 3 minuts perquè quedi potxé.
Servim la crema freda o calenta, posem l'ou enmig i espolsem pols de bolets per damunt i curry si volem per donar un toc mes oriental.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se