Crema lleugera de bimi amb llet de coco i ou potxé

Ingredients

  • 1 porro
  • 200 gr bimi
  • Oli
  • Brou vegetal o aigua
  • Llet de coco
  • Ous
  • Pols de bolets (triturat de barreja de bolets secs, dona molt de gust als plats)
  • Sal i pebre
  • Curry

4 racions

Elaboració

Escalfem l'oli i tirem el porro tallat petitet, esperem 2 minuts i afegim el bimi a trossets petits, esperem 5 minuts i afegim el brou vegetal o l'aigua i el deixem al dente.
Colem i triturem o passem pel xino, afegim la llet de coco, salpebrem.
Agafem un ou, li treiem la closca i el fiquem en un farcellet fet de paper film, el deixem a l'agua bullin durant 3 minuts perquè quedi potxé.
Servim la crema freda o calenta, posem l'ou enmig i espolsem pols de bolets per damunt i curry si volem per donar un toc mes oriental.

40min


Recepta de cuina de Crema lleugera de bimi amb llet de coco i ou potxé

Crema lleugera de vimi
per Natalia Segura Ortiz

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1793 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Maria Cortada diu:
Si us plau, què és el bimi? Ho he buscat i no ho he trobat enlloc.
Gràcies!
Joan Corminas diu:
Amiga Maria Cortada
El "BIMI" és una verdura que l'he menjat al Japó, és molt semblant al bròquil, són com remets com de bròquil espigats, amb una tija bastant llarga, i és menga també perquè és molt tendre.
Espero que això et pugui ajudar amb el teu dubte.
Amb una forta abraçada.
Josuè O'Donell diu:
El bimi (també és conegut com broccolini, tenderstem o asparation) és un híbrid natural (no ha sigut modificat genèticament) del bròquil.
Presenta una tija més llarga i una floració a l'extrem, i te un gust semblant a l'espàrrec.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!