Suquet d'alberginia

Ingredients

  • 3 albergínies grans
  • 1 ceba
  • 1 tomaquet o tomaquet fregit
  • 2 alls
  • 2 cullerades sobrasada
  • Picada: 4 galetes, un grapat avellanes o ametlles
  • Vi ranci, moscatell o conyac
  • Aigua
  • 4 ous

4 racions

Elaboració

Tallar les alerginies a rodantxes 1 dit gruix. posar en sal perque perdin amargor.
Sofregir ceba talaldeta, i eo tomaquet i afegir el vi, deixar evaporar l'alcohol posar la picada i sofregir una mica.
Afegir aigua i remenar.
Tirar l'alberginia i salpebrar, quan estigui bullint suau afegir la sobrasasada.
Quan estant quasi fetesw les alberginies vurem que estan molt toves, amb cura que es pot desfer.
Afegir els ous a sobre i tapar perque es qualli, deixarlos apunt que us agradi, ou dur, potxe...

1h


Recepta de cuina de Suquet d'alberginia
Suquet alberginia
per Natalia Segura Ortiz

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: