Suquet d'alberginia

Ingredients

  • 3 albergínies grans
  • 1 ceba
  • 1 tomaquet o tomaquet fregit
  • 2 alls
  • 2 cullerades sobrasada
  • Picada: 4 galetes, un grapat avellanes o ametlles
  • Vi ranci, moscatell o conyac
  • Aigua
  • 4 ous

4 racions

Elaboració

Tallar les alerginies a rodantxes 1 dit gruix. posar en sal perque perdin amargor.
Sofregir ceba talaldeta, i eo tomaquet i afegir el vi, deixar evaporar l'alcohol posar la picada i sofregir una mica.
Afegir aigua i remenar.
Tirar l'alberginia i salpebrar, quan estigui bullint suau afegir la sobrasasada.
Quan estant quasi fetesw les alberginies vurem que estan molt toves, amb cura que es pot desfer.
Afegir els ous a sobre i tapar perque es qualli, deixarlos apunt que us agradi, ou dur, potxe...

1h


Recepta de cuina de Suquet d'alberginia

Suquet alberginia

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2559 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: