Fruits secs caramel·litzats

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Folra la superfície de la safata de forn, amb paper d'enfornar.
Greixa bé, el paper de forn, amb la mantega.
Estén uniformement el sucre en una cassola amb el fons gruixut, junt amb 4 cullerades d'aigua i deixa que s'evapori l'aigua, a foc mitja, no l'agitis fins que el sucre comenci a canviar de color.
En el cas que s'aguïn format grumolls, pots afegir una mica més d'aigua.
Quan comenci a canviar de color afegeix la barreja de fruits secs i les espècies.
Agita amb una cullera de fusta, i continua remenant, fins que els fruits secs estiguin ben envoltats amb el caramel i tinguin un bonic color marró.
Col·loca sobre el paper d'enfornar, reparteix per tota la superfície i deixa refredar.
Un cop freds amb un corró de cuina, passa'l pel damunt a fi que és s'aparin els que han quedat enganxats.
Ja estan a punt per poder-los menjar o fer algun bonic paquet per regalar com a record.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se