Plat d'espàrrecs i patates
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espàrrecs verds
- 80 grams d'olives gregues
- 1 ceba
- 600 grams de patates petites
- 4 cullerades d'oli
- Sal i pebre
Elaboració
Pela els espàrrecs des del terç inferior, talla 2 cm de la part de baix.
Talla els esparracs, segon el gruix, per la meitat i les meitats en trossos de 5 centímetres de llarg.
Esbandeix les olives amb aigua freda, escorre, talla per la meitat i elimina els pinyols.
Talla la ceba en cèrcols fins, i les patates en rodanxes fines, d'aproximadament 2 mm.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent.
Fregeix les patates a foc mitjà uns 10 minuts.
Agrega la ceba, els espàrrecs, les olives i fregeix altres 10 minuts fins que els espàrrecs estiguin suaus, però encara al dente.
Assaona amb sal i pebre i serveix de seguida.
Comparteix aquesta recepta: