Plat d'espàrrecs i patates

Ingredients

  • 500 grams d'espàrrecs verds
  • 80 grams d'olives gregues
  • 1 ceba
  • 600 grams de patates petites
  • 4 cullerades d'oli
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Pela els espàrrecs des del terç inferior, talla 2 cm de la part de baix.
Talla els esparracs, segon el gruix, per la meitat i les meitats en trossos de 5 centímetres de llarg.
Esbandeix les olives amb aigua freda, escorre, talla per la meitat i elimina els pinyols.
Talla la ceba en cèrcols fins, i les patates en rodanxes fines, d'aproximadament 2 mm.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent.
Fregeix les patates a foc mitjà uns 10 minuts.
Agrega la ceba, els espàrrecs, les olives i fregeix altres 10 minuts fins que els espàrrecs estiguin suaus, però encara al dente.
Assaona amb sal i pebre i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1804 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: