Amanida de patates

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posa les patates, amb pell, cobertes d'aigua freda i bull a foc mitjà durant uns 25 a 30 minuts o fins que estiguin tendres.
Talla la ceba en cubs petits i fregeix en una paella amb dues cullerades d'oli.
Aboca el brou i porta a ebullició.
Retira del foc i agrega, el vinagre, la sal, 1 polsim de sucre, pebre i mostassa al gust.
Escorre les patates, deixa calenta en una paella a fi d'assecar uns instants.
Pela les patates i talla a rodanxes.
Posa en un recipient gran i aboca per sobre el brou encara calent.
Deixa reposar, com a mínim, 30 min.
Condimenta l'amanida de patates i barreja amb 4 cullerades d'oli.
Arrenca les fulles de julivert de les tiges, pica finament i barreja amb l'amanida de patates.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se