
Amanida de patates
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates (ceroses)
- 1 ceba
- 6 cullerades d'oli
- 250 ml de brou de verdures, ben fort
- 50 ml de vinagre de vi blanc
- Sal i pebre
- Un polsim de sucre
- 2 culleradetes de mostassa suau
- 4 brots de julivert
6 racions
Elaboració
Posa les patates, amb pell, cobertes d'aigua freda i bull a foc mitjà durant uns 25 a 30 minuts o fins que estiguin tendres.
Talla la ceba en cubs petits i fregeix en una paella amb dues cullerades d'oli.
Aboca el brou i porta a ebullició.
Retira del foc i agrega, el vinagre, la sal, 1 polsim de sucre, pebre i mostassa al gust.
Escorre les patates, deixa calenta en una paella a fi d'assecar uns instants.
Pela les patates i talla a rodanxes.
Posa en un recipient gran i aboca per sobre el brou encara calent.
Deixa reposar, com a mínim, 30 min.
Condimenta l'amanida de patates i barreja amb 4 cullerades d'oli.
Arrenca les fulles de julivert de les tiges, pica finament i barreja amb l'amanida de patates.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2589 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.