Amanida de patates

Ingredients

  • 1 kg de patates (ceroses)
  • 1 ceba
  • 6 cullerades d'oli
  • 250 ml de brou de verdures, ben fort
  • 50 ml de vinagre de vi blanc
  • Sal i pebre
  • Un polsim de sucre
  • 2 culleradetes de mostassa suau
  • 4 brots de julivert

6 racions

Elaboració

Posa les patates, amb pell, cobertes d'aigua freda i bull a foc mitjà durant uns 25 a 30 minuts o fins que estiguin tendres.
Talla la ceba en cubs petits i fregeix en una paella amb dues cullerades d'oli.
Aboca el brou i porta a ebullició.
Retira del foc i agrega, el vinagre, la sal, 1 polsim de sucre, pebre i mostassa al gust.
Escorre les patates, deixa calenta en una paella a fi d'assecar uns instants.
Pela les patates i talla a rodanxes.
Posa en un recipient gran i aboca per sobre el brou encara calent.
Deixa reposar, com a mínim, 30 min.
Condimenta l'amanida de patates i barreja amb 4 cullerades d'oli.
Arrenca les fulles de julivert de les tiges, pica finament i barreja amb l'amanida de patates.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2589 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: