Merengues amb amanida de maduixes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Coulis de maduixes (Suc concentrat):

Amanida de maduixes:

Crema:

4 racions

Elaboració

Coulis (Suc concentrat):

Fes un puré amb les maduixes, la melmelada i el sucre.

Amanida de maduixes:

Barreja tots els ingredients, i deixa reposar breument.

Crema:

Bat la crema, la crema agra, el sucre de vainilla i el sucre a punt de neu.
Distribueix el coulis de maduixes en els plats per postre.
Reparteix pel damunt l'amanida de maduixes.
Col·loca la crema i els merengues al costat i decora amb el bàlsam de llimona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se