
Merengues amb amanida de maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Coulis de maduixes (Suc concentrat):
- 250 grams de maduixes
- 1 a 2 cullerades de melmelada de maduixa
- 1 cullerada de sucre.
Amanida de maduixes:
- 500 grams de maduixes, en meitats o quarts
- 2 cullerades de sucre
- 1 cullerada de Kirsch
- Pebre.
Crema:
- 2 dl de crema
- 180 grams de crema fresca
- 1 sobre de sucre de vainilla
- 2 a 3 cullerades de sucre
- 4 a 8 merengues
- Bàlsam de llimona per decorar.
4 racions
Elaboració
Coulis (Suc concentrat):
Fes un puré amb les maduixes, la melmelada i el sucre.
Amanida de maduixes:
Barreja tots els ingredients, i deixa reposar breument.
Crema:
Bat la crema, la crema agra, el sucre de vainilla i el sucre a punt de neu.
Distribueix el coulis de maduixes en els plats per postre.
Reparteix pel damunt l'amanida de maduixes.
Col·loca la crema i els merengues al costat i decora amb el bàlsam de llimona.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1096 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c