Amanida de llacets i pernil serra

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Amb una forquilla, barrejar en un bol la maionesa, la mostassa, una cullerada d'oli i un pessic de pebre.
Talla el pernil a daus i els vegetals confitats en trossos petits després d'haver estat drenat del líquid.
Pela la llimona eliminant la pell blanca i mantenint només la carn, després talla en trossos molt petits.
Cou la pasta en una olla plena d'aigua bullent amb sal durant el temps indicat en el paquet, escorre i passa immediatament sota el raig d'aigua freda per tal d'aturar el procés de cocció.
Escorre la pasta de nou, després col·loca en un recipient, i condimenta amb la salsa preparada anteriorment, afegeix el pernil, les verdures i la llimona.
Agita de nou i serveix, si t'agrada amb un rajolí d'oli.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se