Amanida de llacets i pernil serra

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 320 grams de llacets
  • 200 g de pernil cru en una sola llesca
  • Una culleradeta de mostassa
  • 3 cullerades de maionesa
  • 200 grams de verdures confitades
  • ½ llimona
  • 5 cl d'oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Amb una forquilla, barrejar en un bol la maionesa, la mostassa, una cullerada d'oli i un pessic de pebre.
Talla el pernil a daus i els vegetals confitats en trossos petits després d'haver estat drenat del líquid.
Pela la llimona eliminant la pell blanca i mantenint només la carn, després talla en trossos molt petits.
Cou la pasta en una olla plena d'aigua bullent amb sal durant el temps indicat en el paquet, escorre i passa immediatament sota el raig d'aigua freda per tal d'aturar el procés de cocció.
Escorre la pasta de nou, després col·loca en un recipient, i condimenta amb la salsa preparada anteriorment, afegeix el pernil, les verdures i la llimona.
Agita de nou i serveix, si t'agrada amb un rajolí d'oli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3556 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: