Compota de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un estri per treure el cor de les fruites
Una cassola metàl·lica fonda
Una espàtula de fusta
Un atuell amb tapa per guardar la compota un cop feta

Elaboració

Primerament, amb l'estri per treure el cor de les fruites, buidem les pomes, les pelem, les tallem a trossos més aviat menuts, i les posem a la cassola fonda, amb: un got d'aigua, la canyella i el sucre, a foc més aviat baix, i deixem que vagi coent tot remenant amb l'espàtula de fusta, fins que estigui tant cuita que es desfaci.
Seguidament, la traiem del foc, la deixem refredar, i ja la tenim llesta per posar-la en un atuell amb tapa, i guardar-la a la nevera fins el moment que la necessitem.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta és una bona guarnició i complement per diferents receptes de carn o peixos a la graella.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se