Cruixent de moniatos
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres moniatos de mida gran
- Sal
- Farina
- Oli d'oliva
10 racions
Utensilis
Un pelador pels boniatos
Una mandolina
Una fregidora elèctrica amb els forats de la cistella molt petits
Una safata metal·lica plana amb paper de cuina
Una aranya de filferro
Un atuel gran amb tapa
Elaboració
Primerament, amb l'ajud d'un pelador de patates, pelem els moniatos i amb l'ajud d'una mandolina, els tallem a lo llarg en làmines molt fines.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet gran, l'anem tallant a juliana molt fina, tot seguit, ho espolsem amb una mica de sal, ho passem ben bé per farina, i tot seguit ja ho podem fregim, tenint compte que no s'ens cremi el moniato.
Un cop el moniato ben daurat, el fiquem en una safata amb paper de cuina, i tot seguit ja ho podrem guardar en atuell amb tapa fins el moment que necessitem fer-ho servir.
1h
Notes
Aquesta recepta, també la podem fer en una paella gran, però millor si la fem amb una fregidora elèctrica.
Aquesta recepta, és una excel·lent guarnició.
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les guarnicions Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2527 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.