Compota de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos quilos de pomes tipus golden
  • 100 grams de sucre
  • Un got d'aigua
  • Mitja branca de canyella

10 racions

Utensilis

Un estri per treure el cor de les fruites
Una cassola metàl·lica fonda
Una espàtula de fusta
Un atuell amb tapa per guardar la compota un cop feta

Elaboració

Primerament, amb l'estri per treure el cor de les fruites, buidem les pomes, les pelem, les tallem a trossos més aviat menuts, i les posem a la cassola fonda, amb: un got d'aigua, la canyella i el sucre, a foc més aviat baix, i deixem que vagi coent tot remenant amb l'espàtula de fusta, fins que estigui tant cuita que es desfaci.
Seguidament, la traiem del foc, la deixem refredar, i ja la tenim llesta per posar-la en un atuell amb tapa, i guardar-la a la nevera fins el moment que la necessitem.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta és una bona guarnició i complement per diferents receptes de carn o peixos a la graella.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4815 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: