Compota de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos quilos de pomes tipus golden
  • 100 grams de sucre
  • Un got d'aigua
  • Mitja branca de canyella

10 racions

Utensilis

Un estri per treure el cor de les fruites
Una cassola metàl·lica fonda
Una espàtula de fusta
Un atuell amb tapa per guardar la compota un cop feta

Elaboració

Primerament, amb l'estri per treure el cor de les fruites, buidem les pomes, les pelem, les tallem a trossos més aviat menuts, i les posem a la cassola fonda, amb: un got d'aigua, la canyella i el sucre, a foc més aviat baix, i deixem que vagi coent tot remenant amb l'espàtula de fusta, fins que estigui tant cuita que es desfaci.
Seguidament, la traiem del foc, la deixem refredar, i ja la tenim llesta per posar-la en un atuell amb tapa, i guardar-la a la nevera fins el moment que la necessitem.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta és una bona guarnició i complement per diferents receptes de carn o peixos a la graella.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5103 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: